Nu de mult mi-am amintit o relatare , o relatare facuta de un coleg de serviciu din tinerete si care a ramas adanc intiparita in minte  , tocmai prin faptul ca in aceea relatare am sesizat legile Lui Dumnezeu . ( interesant ……… )

Despre ce este vorba :

Acel coleg a facut parte din echipa de balet din cadrul teatrului national mi se pare , care la aceea vreme era foarte la moda , iar eu din curiozitate ( pentru ca , sa recunoastem un fost balerin era ceva iesit din comun ca el sa lucreze intr-o fabrica de mobile , ca si tamplar ) am inceput sa-l intreb una alta si la urma am ajuns cu discutia la relatia lor cu partenerele .

Surpriza mea a fost extraordinar de mare in momentul in care , foarte deschis si natural mi-a spus ca era o relatie intre ei ca si intr-e niste frati si surori naturali , ba chiar mai mult faceau dus impreuna , se spalau unii pe altii pe spate , iar partenerele atentionau partenerii in momentul in care erau in perioada cu problem ,  fara sa simpta nimeni nici o atractie sau sentimente care ar fi fost pus in pericol misiunea lor .

Foarte frumos , extraordinar …… am spus si mereu imi venea in minte aceea relatare , insa nu gaseam nici o explicatie , mai ales cand stim cine si cum conduce lumea aceasta .

Daaar …… din Darul Domnului pana la urma am inteles ce sa intamplat si se mai intampla inca .

Haideti sa vedem .

Sa spargem aceea relatare ( care fara indoiala a fost adevarata ) si sa vedem ce se ascunde in spatele ei .

  1. Stim Din Darul Domnului ca Tatal Ceresc nu are nimic si nu conduce El lumea aceasta si nici Domnul ( un factor essential in a intelege tot ce se intampla in realitate ).
  2. Au fost folosite Legile si Principiile Lui Dumnezeu totusi . Legi si Principii care au dus la o performanta , ( audienta oarecare ) si care au inchegat echipa intr-un singur scop ( stim foarte bine ca prin legaturi si sentimente nepermise , dracesti , carnale se pierde timp si energie ….. etc , culmea chiar ei o recunosc ( aceasta intareste  Scriptura ).

Urmatoarea etapa ar fi , sa ne intrebam :

  1. Cine anume a stat la baza ajungerii acestui rezultat ? ( sigur nu echipa , ci cineva din umbra )
  2. Prin ce mijloace sa ajuns la rezultatul scontat ? ( adica prin ce mijloace sa ajuns ca partenerii sa aibe acel comportament intr-e ei , pentru ca aceasta este esenta , pentru a avea audienta dorita ( pentru a atinge scopul , ” AUDIENTA ” )) .

Mergem cu analiza mai departe si luam cele doua puncte :

  1. Cine ?
  • Poate fi antrenorul sau un for superior , folosind anumite substante pentru a inhiba glandele responsabile de eliberarea substantelor in organism si creer ( nu este nici un secret la ora actuala ( satana sa scos singur afara si in acest domeniu )) .
  • Sau chiar satana inhiband direct eliberarea substantelor ( stim foarte bine ca in momentul in care noi suntem intr-o ispita se intampla reversul inhibarii , fie ca satana lucreaza direct la centrii nostril fie indirect si anume prin slabiciunile noastre si factorii externi , care intra in creer prin simturile noastre si care produc reactiile scontate din cauza slabiciunilor si imperfectiunilor noastre care genereaza pofte ( scopul satanei ) . Vedem ca a folosit o sumedenie de legi si mijloace pentru a ajuge la un rezultat ( pofta ) .
  • Oricum in ambele cazuri tot satana este autorul , dar opereaza in doua moduri , direct si indirect .

Concluzia ………

  1. Eu insumi sunt tentat sa spun despre mine ca sunt nebun ….. ( insa Toate Darurile Tatalui imi spun ca totusi este ceva adevar , chiar daca nu exlud posibilitatea ca sunt putin dus ) .
  2. Am judecat o actiune cat de profund si logic am putut pe baza Cunostintelor din Scripturi .
  3. O actiune care se desfasoara pe o durata mare de timp , are la baza doar cateva Legi si principii ( unele curate , altele alterate , insa rezultatul este tot un fel de cocktail , cum le place unora sa spuna si mie in acest caz ) .
  4. Am ajuns la concluzia ca satana cunoaste foarte bine Legile Lui Dumnezeu si mai mult le foloseste cu scopul de a insela si a departa de Dumnezeu chiar si pe cei chemati si daca este posibil chiar si pe cei alesi ( nu putini crestini au fost si sunt inca atrasi de aceste ” arte ” ) ……. iar lumea …………
  5. Pe o asfel de fiinta Dumnezeu nu o poate ierta .
  6. Am demascat pe inselatorul .
  7. Oul pe dinafara frumos iar inauntru …………….
  8. Am cercetat toate si am luat ce este bun .
  9. Am cele mai mari bucurii .
  10. Toate lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu .
  11. Am invins frica .
  12. Am dus pana la capat o lucrare , prin rabdare si am castigat experienta .
  13. Am insusit si am implementat Legile Lui Dumnezeu ( pentru ca numai practicand si aplicand o teorie se poate reinscrie inima ) .
  14. Si asa ….. satana scoate afara pe satana si astfel Domnul chiar si prin noi il poate lega .
  15. Adevarul taie , despica , desparte duhul de carne .
  16. Etc …….
  17. Stim de ce duh suntem insufletiti ?    ( unele curate , altele alterate , insa rezultatul este tot un fel de cocktail , cum le place unora sa spuna si mie in acest caz ) .

Ce ma indemnat ca eu sa scriu acestea si care a fost motorul acestui fapt nici chiar eu nu stiu , cu atat mai putin voi ( Si ma unesc perfect cu ce a spus Pavel ” Nici chiar eu nu ma mai judec ” ) si totusi am judecat o actiune ) Interesant ………

18. Cine ma va scapa de acest trup de moarte ?

Sa ne rugam dar Domnului sa putem sta in picioare chiar daca clatinan-dune .

Cu cat calea este mai ingusta cu ata extremele sunt mai mari si mai profunde  , cu cat calea este mai lata cu ata extremele sunt mai departe de noi ( adica avem tentatia sa inchidem ochii si sa cosideram ca a face sau a spune ceva nu este chiar un mare pacat ) …… si mi-ar place sa cred ca eu merg pe taisul unui cutit .

In acest context noi nu putem fi stapani si siguri pe noi, vointa noastra nu mai poate fi activa .

Ce ma indemnat ca eu sa scriu acestea si care a fost motorul acestui fapt ? nici chiar eu nu stiu , cu atat mai putin voi ( Si ma unesc perfect cu ce a spus Pavel ” Nici chiar eu nu ma mai judec ” ) si totusi am judecat o actiune ) Interesant ………